Παναγία Σουμελά Εικόνεσ : Thes Sth 8essalonikh Apo Shmera H Eikona Ths Panagias Soymela / Παναγία σουμελά, η θαυματουργή προστάτιδα του ποντιακού ελληνισμού και όχι μόνο!

Παναγία Σουμελά Εικόνεσ : Thes Sth 8essalonikh Apo Shmera H Eikona Ths Panagias Soymela / Παναγία σουμελά, η θαυματουργή προστάτιδα του ποντιακού ελληνισμού και όχι μόνο!. Το σάββατο 14 αυγούστου το απόγευμα ξεκίνησαν στο ιερό προσκύνημα της παναγίας σουμελά στην καστανιά του βερμίου οι πανηγυρικές εκδηλώσεις για την θεομητορική εορτή της κοιμήσεως της. Ο πρόεδρος του σωματείου παναγία σουμελά γιώργος τανιμανίδης ανακοίνωσε τη χορήγηση υποτροφιών σε δύο μαθήτριες της β΄ λυκείου στο μακροχώρι ημαθίας, που αρίστευσαν, στη μνήμη. Αξίζει να σημειωθεί πως ο πατριάρχης βαρθολομαίος αφίχθη στην παναγία σουμελά. Ο πρόεδρος του σωματείου παναγία σουμελά γιώργος τανιμανίδης ανακοίνωσε τη χορήγηση υποτροφιών σε δύο μαθήτριες της β΄ λυκείου στο μακροχώρι ημαθίας, που αρίστευσαν. Πώς και πότε έφτασε στη βέροια και εγκαταστάθηκε στις πλαγιές του βερμίου η παναγία σουμελά

Ο πατριάρχης τέλεσε τη θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά μετά από έξι χρόνια. Το ιερό σύμβολο του ποντιακού ελληνισμού η μονή της παναγίας σουμελά, στη ματσούκα, αποτελεί συγχρόνως και ένα από τα σπουδαιότερα ιστορικά μνημεία της τραπεζούντας. Παναγία σουμελά, η θαυματουργή προστάτιδα του ποντιακού ελληνισμού και όχι μόνο! Για το πρόγραμμα της 1609ης πανήγυρης της «παναγία σουμελά» της 14ης και 15ης αυγούστου2021 γνωστοποιούνται στους προσκυνητές τα παρακάτω: 5:33 loizos loizos 17 167 просмотров.

Panagia Soymela Ashmenia Eikona Oramaworld Com
Panagia Soymela Ashmenia Eikona Oramaworld Com from www.religiousnet.gr
Όσοι προσέρχονται στον χώρο του πανελλήνιου. Το σάββατο 14 αυγούστου το απόγευμα ξεκίνησαν στο ιερό προσκύνημα της παναγίας σουμελά στην καστανιά του βερμίου οι πανηγυρικές εκδηλώσεις για την θεομητορική εορτή της κοιμήσεως της. Τάματα και ονόματα για παρακλήσεις. Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Με ιδιαίτερη συγκίνηση ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος χοροστάτησε στη θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα, μετά από 6 χρόνια σιγής λόγω εργασιών συντήρησης στο. Για δεύτερη χρονιά λόγω του κορονοϊού δεν θα γίνει η λιτανεία της ιερής εικόνας στην παναγία σουμελά στις καστανιές ημαθίας. Ο πρόεδρος του σωματείου παναγία σουμελά γιώργος τανιμανίδης ανακοίνωσε τη χορήγηση υποτροφιών σε δύο μαθήτριες της β΄ λυκείου στο μακροχώρι ημαθίας, που αρίστευσαν, στη μνήμη. 5:33 loizos loizos 17 167 просмотров.

.της θεοτόκου στο προσκύνημα της παναγίας σουμελά στην καστανιά του βερμίου.

Ο πρόεδρος του σωματείου παναγία σουμελά γιώργος τανιμανίδης ανακοίνωσε τη χορήγηση υποτροφιών σε δύο μαθήτριες της β΄ λυκείου στο μακροχώρι ημαθίας, που αρίστευσαν, στη μνήμη. Στην καρδιά του ποντιακού ελληνισμού, την παναγία σουμελά στην τραπεζούντα, βρέθηκε το open ανήμερα τον δεκαπενταύγουστο, καθώς στο σύμβολο του ποντιακού ελληνισμού τελείται φέτος για. 5:33 loizos loizos 17 167 просмотров. Το ιερό προσκύνημα «παναγία σουμελά» και το σωματείο «παναγία σουμελά» οργανώνουν, στις 14 και 15 αυγούστου 2021, σάββατο και κυριακή, στον ιερό ναό της παναγίας σουμελά. Προσκύνημα με πανελλήνια ακτινοβολία, θρησκευτικό και πνευματικό κέντρο του ποντιακού ελληνισμού, η μονή της παναγίας σουμελά είναι χτισμένη. Πιο γνωστή όμως είναι σαν παναγιά του πόντου. Για το πρόγραμμα της 1609ης πανήγυρης της «παναγία σουμελά» της 14ης και 15ης αυγούστου2021 γνωστοποιούνται στους προσκυνητές τα παρακάτω: Детская молитва богородице на греческом языке. Πατριαρχική θεία λειτουργία επί τη εορτή της κοιμήσεως της θεοτόκου τελέστηκε στην ιστορική πατριαρχική και σταυροπηγιακή μονή παναγίας. Το σάββατο 14 αυγούστου το απόγευμα ξεκίνησαν στο ιερό προσκύνημα της παναγίας σουμελά στην καστανιά του βερμίου οι πανηγυρικές εκδηλώσεις για την θεομητορική εορτή της κοιμήσεως της. Παναγία σουμελά, η θαυματουργή προστάτιδα του ποντιακού ελληνισμού και όχι μόνο! Ο πατριάρχης τέλεσε τη θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά μετά από έξι χρόνια. Παναγιά μου δέσποινα και του χριστού μητέρα σε σέναν παραστέκουμαι την νύχταν και τη μέρα.

Το σάββατο 14 αυγούστου το απόγευμα ξεκίνησαν στο ιερό προσκύνημα της παναγίας σουμελά στην καστανιά του βερμίου οι πανηγυρικές εκδηλώσεις για την θεομητορική εορτή της κοιμήσεως της. Στην καρδιά του ποντιακού ελληνισμού, την παναγία σουμελά στην τραπεζούντα, βρέθηκε το open ανήμερα τον δεκαπενταύγουστο, καθώς στο σύμβολο του ποντιακού ελληνισμού τελείται φέτος για. Την θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά της τραπεζούντας τελεί ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος. Προσκύνημα με πανελλήνια ακτινοβολία, θρησκευτικό και πνευματικό κέντρο του ποντιακού ελληνισμού, η μονή της παναγίας σουμελά είναι χτισμένη. Μετά τον θάνατο του, η εικόνα βρέθηκε στην αθήνα και ονομαζόταν παναγία η αθηνιώτισσα.

Thes Apo Shmera Sthn Kalamaria H Eikona Ths Panagias Soymela
Thes Apo Shmera Sthn Kalamaria H Eikona Ths Panagias Soymela from www.thes.gr
Η παράδοση λέει ότι ο ευαγγελιστής λουκάς, χάραξε την παναγία σε ξύλο. Εικονεσ με φυλλα χρυσου › παναγια. Την θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά της τραπεζούντας τελεί ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος. Πώς και πότε έφτασε στη βέροια και εγκαταστάθηκε στις πλαγιές του βερμίου η παναγία σουμελά Όσοι προσέρχονται στον χώρο του πανελλήνιου. Σου μελά, από το όρος μελά), είναι ένα χριστιανικό ορθόδοξο μοναστήρι κοντά στην τραπεζούντα, σύμβολο επί 16 αιώνες του ποντιακού ελληνισμού. Το σάββατο 14 αυγούστου το απόγευμα ξεκίνησαν στο ιερό προσκύνημα της παναγίας σουμελά στην καστανιά του βερμίου οι πανηγυρικές εκδηλώσεις για την θεομητορική εορτή της κοιμήσεως της. Παναγία σουμελά, η θαυματουργή προστάτιδα του ποντιακού ελληνισμού και όχι μόνο!

Πρωταγωνιστής αυτών το κοκορέτσι , φτιαγμένο με μεράκι από τον.

Ο πρόεδρος του σωματείου παναγία σουμελά γιώργος τανιμανίδης ανακοίνωσε τη χορήγηση υποτροφιών σε δύο μαθήτριες της β΄ λυκείου στο μακροχώρι ημαθίας, που αρίστευσαν, στη μνήμη. Παναγιά μου δέσποινα και του χριστού μητέρα σε σέναν παραστέκουμαι την νύχταν και τη μέρα. Εικονεσ με φυλλα χρυσου › παναγια. Μετά τον θάνατο του, η εικόνα βρέθηκε στην αθήνα και ονομαζόταν παναγία η αθηνιώτισσα. Με ιδιαίτερη συγκίνηση ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος χοροστάτησε στη θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα, μετά από 6 χρόνια σιγής λόγω εργασιών συντήρησης στο. Πατριαρχική θεία λειτουργία επί τη εορτή της κοιμήσεως της θεοτόκου τελέστηκε στην ιστορική πατριαρχική και σταυροπηγιακή μονή παναγίας. Αξίζει να σημειωθεί πως ο πατριάρχης βαρθολομαίος αφίχθη στην παναγία σουμελά. Όσοι προσέρχονται στον χώρο του πανελλήνιου. Προσκύνημα με πανελλήνια ακτινοβολία, θρησκευτικό και πνευματικό κέντρο του ποντιακού ελληνισμού, η μονή της παναγίας σουμελά είναι χτισμένη. Το σάββατο 14 αυγούστου το απόγευμα ξεκίνησαν στο ιερό προσκύνημα της παναγίας σουμελά στην καστανιά του βερμίου οι πανηγυρικές εκδηλώσεις για την θεομητορική εορτή της κοιμήσεως της. Πώς και πότε έφτασε στη βέροια και εγκαταστάθηκε στις πλαγιές του βερμίου η παναγία σουμελά Детская молитва богородице на греческом языке. 3:19 andreas koutsothanasis 2 831 просмотр.

3:19 andreas koutsothanasis 2 831 просмотр. 5:33 loizos loizos 17 167 просмотров. Όσοι προσέρχονται στον χώρο του πανελλήνιου. Παναγιά μου δέσποινα και του χριστού μητέρα σε σέναν παραστέκουμαι την νύχταν και τη μέρα. Πώς και πότε έφτασε στη βέροια και εγκαταστάθηκε στις πλαγιές του βερμίου η παναγία σουμελά

Eikona Panagia H Soymela Agioreitika
Eikona Panagia H Soymela Agioreitika from www.agioritika.gr
Ο πρόεδρος του σωματείου παναγία σουμελά γιώργος τανιμανίδης ανακοίνωσε τη χορήγηση υποτροφιών σε δύο μαθήτριες της β΄ λυκείου στο μακροχώρι ημαθίας, που αρίστευσαν. Πιο γνωστή όμως είναι σαν παναγιά του πόντου. Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Για δεύτερη χρονιά λόγω του κορονοϊού δεν θα γίνει η λιτανεία της ιερής εικόνας στην παναγία σουμελά στις καστανιές ημαθίας. Πώς και πότε έφτασε στη βέροια και εγκαταστάθηκε στις πλαγιές του βερμίου η παναγία σουμελά Детская молитва богородице на греческом языке. Σου μελά, από το όρος μελά), είναι ένα χριστιανικό ορθόδοξο μοναστήρι κοντά στην τραπεζούντα, σύμβολο επί 16 αιώνες του ποντιακού ελληνισμού. .της θεοτόκου στο προσκύνημα της παναγίας σουμελά στην καστανιά του βερμίου.

Η μονή της παναγίας σουμελά βρίσκεται έξω από την πόλη της τραπεζούντας.

Η παράδοση λέει ότι ο ευαγγελιστής λουκάς, χάραξε την παναγία σε ξύλο. Παναγία σουμελά, η θαυματουργή προστάτιδα του ποντιακού ελληνισμού και όχι μόνο! Детская молитва богородице на греческом языке. Εικονεσ με φυλλα χρυσου › παναγια. Για δεύτερη χρονιά λόγω του κορονοϊού δεν θα γίνει η λιτανεία της ιερής εικόνας στην παναγία σουμελά στις καστανιές ημαθίας. Η ιερά μονή παναγίας σουμελά ή μονή σουμελά (ποντιακά: Την θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά της τραπεζούντας τελεί ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος. Το ιερό σύμβολο του ποντιακού ελληνισμού η μονή της παναγίας σουμελά, στη ματσούκα, αποτελεί συγχρόνως και ένα από τα σπουδαιότερα ιστορικά μνημεία της τραπεζούντας. Το ιερό προσκύνημα «παναγία σουμελά» και το σωματείο «παναγία σουμελά» οργανώνουν, στις 14 και 15 αυγούστου 2021, σάββατο και κυριακή, στον ιερό ναό της παναγίας σουμελά. Παναγιά μου δέσποινα και του χριστού μητέρα σε σέναν παραστέκουμαι την νύχταν και τη μέρα. Πατριαρχική θεία λειτουργία επί τη εορτή της κοιμήσεως της θεοτόκου τελέστηκε στην ιστορική πατριαρχική και σταυροπηγιακή μονή παναγίας. 5:33 loizos loizos 17 167 просмотров. Για το πρόγραμμα της 1609ης πανήγυρης της «παναγία σουμελά» της 14ης και 15ης αυγούστου2021 γνωστοποιούνται στους προσκυνητές τα παρακάτω:

Posting Komentar

0 Komentar